Der er mange måder at arbejde som fodterapeut på. Du kan både starte din egen klinik, blive indlejer hos en anden klinikejer eller blive offentligt ansat. Der er også få fodterapeuter, som er privatansat i en klinik.
Når du er ved at være færdig på uddannelsen, skal du tage stilling til, hvor du gerne arbejde som fodterapeut. Vi har derfor samlet en masse gode råd og vejledning til at få dig bedst muligt i gang med din karriere som statsautoriseret fodterapeut.
Klinikejer
Overvejer du at blive klinikejer, eller er du lige startet op? Vi har samlet en række gode tips, vigtig viden og vejledninger til at få dig bedst muligt i gang med din klinik.
Læs mere i vores Startpakke – kom godt i gang med din klinik
Indlejer
Det kan være en god idé at starte som indlejer, når du er nyuddannet fodterapeut. Du får praktisk erfaring med faget og samtidig mulighed for faglig sparring med klinikejer og andre mere erfarne indlejere, som du deler klinik med. Vi har samlet 6 gode råd til at hjælpe dig godt i gang som indlejer
Offentligt ansat
Offentligt ansatte fodterapeuter arbejder i hospitalsregi. Nogle fodterapeuter arbejder på deltid som offentligt ansatte og resten af tiden i klinikker som selvstændige.
Danske Fodterapeuter har samlet de mest stillede spørgsmål til dig, der overvejer at blive offentlig ansat.
Her kan du læse mere om alt fra arbejdsopgaver og ansøgning til lønforhandling og barsel.
Bliv klogere med vores vejledning: Kom godt i gang som offentligt ansat
Har du andre spørgsmål?
Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte sekretariatet på 43 20 51 20 eller skrive til os på info@fodterapeut.dk, hvis du skulle have flere spørgsmål.