Job hos Danske Fodterapeuter

 

Kommunikationskonsulent til Danske Fodterapeuter

Derfor søger vi nu en kommunikationskonsulent til at formidle flere af de mange gode historier. Så har du lyst til at udbrede kendskabet til, hvilken rolle fodterapeuter spiller i sundhedsvæsenet? Har du lyst til at lære vores medlemmer at kende og skrive historier om, hvordan de skaber livskvalitet og sunde fødder til gavn for samfundet? Og har du lyst til at komme med ombord på et stærkt hold, som arbejder sammen om at styrke fodterapeuters bidrag til sundhedsvæsenet?

Læs mere


Om os

Danske Fodterapeuter er brancheorganisation for statsautoriserede fodterapeuter og arbejder for at styrke fodsundheden i den danske befolkning. Langt størstedelen af vores knap 2.000 medlemmer er selvstændigt erhvervsdrivende, mens en mindre del er ansat på sygehuse og hospitaler.

Vi er i alt 13 medarbejdere i sekretariatet. Vi er et dynamisk team, som løfter i flok, dækker en bred vifte af opgaver og når store mål sammen. Vi samarbejder med et smil på læben og samles ofte rundt om frokostbordet, i vores lounge til kage eller tager på udflugter. Vi har gode ansættelsesvilkår og holder til i Albertslund 20 minutters kørsel med S-tog fra København K.

Se, hvem der er ansat i sekretariatet.

 

Uopfordrede ansøgninger

Danske Fodterapeuter kan desværre ikke modtage uopfordrede ansøgninger på grund af GDPR-reglerne. Vi er derfor nødt til at slette dem, hvis vi modtager nogen. Vi håber dog, at du vil følge med i de stillinger, vi slår op, og søge, når der dukker noget op, som er relevant for din faglige profil.

Sidebar
Sidebar