Job hos os

Vi søger en, der har lyst til at arbejde med markedsføring, læring og formidling i en medlemsorganisation. En som har lyst til at arbejde for, at medlemmer af Danske Fodterapeuter har de bedste forudsætninger for at skabe livskvalitet og sunde fødder.

Vi har brug for en, der kan starte nu og kan blive hos os i resten af 2024. Opgaverne passer rigtig godt til en nyuddannet, men det kan også være en, der kommer med erfaring og ønsker faste opgaver i en periode. Eller en, der snart er færdig med studiet. Vi er fleksible med antallet af timer, der kan tilpasses dine behov og situation.

Vi ligger på Islands Brygge i moderne lokaler med fantastisk frokostordning. Kontakt gerne direktør Lea Stentoft Berling på 27206538 eller lsb@fodterapeut.dk eller teamleder Birgitte Silkjær på 43205122 eller bs@fodterapeut.dk.

 

Se, hvem der er ansat i Danske Fodterapeuter.

 

Uopfordrede ansøgninger

Danske Fodterapeuter kan desværre ikke modtage uopfordrede ansøgninger på grund af GDPR-reglerne. Vi er derfor nødt til at slette dem, hvis vi modtager nogen. Vi håber dog, at du vil følge med i de stillinger, vi slår op på vores LinkedIn-profil og andre relevante jobdatabaser.

Sidebar
Sidebar