Moderne klinik for fodterapi søger ny fodterapeut

Jeg driver en velfungerende, akkrediteret og kvalitetsbevidst klinik med et godt kundegrundlag på Rådhus Alle i Ølstykke. Min ambition er at vejlede og behandle mine patienters problemstillinger som en del af et hele og med årsagsbehandling for øje. Jeg lægger vægt på, at klinikken altid leverer en ens behandling og service af høj standard.

Klinikken arbejder med alle specialer og har eget værksted til udførsel af indlæg. Derudover sælger vi sko af mærkerne Gaitline, Dr. Comfort og New Feet. Klinikken arbejder med RSscan til udførsel af indlæg og bruger TeraForm som kliniksystem.
Jeg søger en indlejer på fuld tid, der vil og kan arbejde med alle specialer, også skosalg. Du vil selvfølgelig blive lært op i klinikkens processer og procedure. Du skal have et par års erfaring, være serviceminded og have en professionel tilgang til din forretning og kunder. Jeg sætter pris på et godt humør og god humor. Jeg lægger høj vægt på efterruddannelse, højt fagligt niveau og sparring, samt personlig udvikling.

Kan du se dig selv i stillingen, så send en ansøgning til Klinik for fodterapi v. Michele Pedersen på mail: mp@mp-fodterapi.dk.

Har du yderligere spørgsmål kan du kontakte mig direkte på tlf. 22 17 32 33.

Ansøgningsfrist: 1. december 2021
Tiltrædelsesdato: 1. januar 2022

Sidebar