Snart færdiguddannet?

Er du snart færdiguddannet som fodterapeut?

Er du ved at være færdiguddannet som fodterapeut på en af de to fodterapeutskoler, har du sikkert også en lang række spørgsmål, som du gerne vil have svar på.

Vi har lavet en tjekliste til dig, som du kan benytte, så du er sikker på at komme de vigtigste emner igennem, inden du starter i din karriere som fodterapeut.

Vi har også udarbejdet en lille markedsføringsguide “Kom godt fra start”, som du kan have glæde af.

Har du planer om at starte egen klinik, kan du sikkert godt bruge vores forslag til hvad du skal huske, når du laver et budget for en ny klinik.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte sekretariatet på 43 20 51 20 eller spørge os på info@fodterapeut.dk, hvis du skulle have flere spørgsmål.

Held og lykke.

Det gælder om, at holde tungen lige i munden når man skal starte op som selvstændig erhvervsdrivende – så benyt dig af vores tjekliste

Tjekliste til nyuddannede

Det gælder om, at holde tungen lige i munden når man skal starte op som selvstændig erhvervsdrivende.

Derfor kan du med fordel gøre brug af denne tjekliste

Udgifter i forbindelse med opstart af egen klinik

Går du med tanker om, eller planlægger du at åbne din egen klinik, så er der en række udgifter til indretning, inventar, apparater m.m., som du skal være opmærksom på.

Danske Fodterapeuter har udarbejdet et regneark med de emner, som de fleste fodterapeuter, der starter egen klinik, vil have udgifter til. Der er gjort plads til, at du selv kan indsætte det beløb, du skal afsætte til det enkelte punkt.

Nogle punkter er måske ikke relevante for dig, dem lader du være, ligesom det kan være, at du har behov for at udbygge med andre punkter. Ligeledes skal du være opmærksom på, at der i oversigten er inkluderet punkter, der medfører løbende udgifter, f.eks. forsikringer, pension og afbetaling på lån.

Her på hjemmeside finder du desuden andre relevante oplysninger, bl.a. en tjekliste for nyuddannede fodterapeuterleverandørliste, oplysninger om forsikringer, markedsføring samt hjælp til udarbejdelse af indlejekontrakter.

Klik her for at hente vores forslag til emner du skal have med i dit budget ved opstart af ny klinik


Du vil også kunne have glæde af brochuren ‘Kom godt fra start’.

Den åbner når du klikker på billedet.

Sidebar
Sidebar