Studiemedlemskab

Til dig, der er fodterapeut under uddannelse 

Som medlem af Danske Fodterapeuter bliver du en del af et stærkt, fagligt fællesskab, hvor du får nyttig viden, professionel rådgivning og attraktive medlemsfordele.  

Det koster kun 100 kr. i kvartalet at være medlem af Danske Fodterapeuter, mens du studerer – til gengæld får du masser af faglige fordele fra dag ét og du kan trække medlemskabet fra i skat.  

Meld dig ind i dag

11 grunde til at være medlem som studerende

Som medlem af Danske Fodterapeuter får du en masse medlemsfordele allerede i din studietid. Du får mulighed for at networke med andre fodterapeuter til arrangementer og deltage på vores kurser, der kan supplere det, du lærer på skolen. Har du brug for råd og vejledning, er vi altid klar ved telefonerne.  

Dit første job

Der er mange måder at arbejde som fodterapeut på – du kan starte din egen klinik, blive indlejer hos en anden klinikejer eller blive offentligt ansat. Vi har derfor samlet en masse gode råd og vejledning til at få dig bedst muligt i gang med din karriere som statsautoriseret fodterapeut.

Brug din forening  – vi er her for dig

Allerede som studerende er du meget velkommen til at kontakte Danske Fodterapeuter med stort og småt.  

Træk medlemskabet fra i SKAT 

Det koster kun 100 kr. i kvartalet at være medlem som studerende i Danske Fodterapeuter. Det svarer til ca. 1 krone om dagen – og så er det fradragsberettiget. Det vil med andre ord sige, at du kan trække kontingentet fra i skat.

Du kan trække op til 6.000 kr. fra i skat om året for fagligt kontingent. Danske Fodterapeuter indberetter dit kontingent direkte til SKAT, så du skal ikke selv huske det. 

Meld dig ind i dag

Danske Fodterapeuter kommer ud til dig 

To gange årligt holder vi en informationsdag for alle fodterapistuderende, hvor vi fortæller jer om Danske Fodterapeuter og forbereder jer på livet efter skolen. En gang om året får studerende på modul 2-3 også besøg af Regnskabsskolen, FTFa a-kasse og PKA, der henholdsvis vil oplyse om regnskaber, a-kasseforhold og pension. 

Sidebar
Sidebar