Om medlemskab

Tillykke med dit studievalg og med dit kommende erhverv som fodterapeut.

Foran dig ligger halvandet år, hvor du vil blive meget klogere på fødder, sygdomme, fysiologi, behandlinger og meget mere. Du vil også få indblik i en ny branche, som du bliver en vigtig del af.

Det bliver en intens, men sikkert også spændende og sjov periode i dit liv. Og inden du ser dig om, vil det være forbi, og du vil være parat til at flyve fra skolen som nyuddannet fodterapeut.

Når det sker, behøver du dog ikke at bekymre dig om, at du kommer til at stå alene som selvstændig. For der findes en forening kun for statsautoriserede fodterapeuter, der tilbyder rådgivning, viden og netværk og fællesskab med andre fodterapeuter samt meget mere.

Bliv medlem allerede som studerende og få fordele.

Som studerende betaler du et særligt lavt kontingent i din studietid. Selvom du betaler mindre end medlemmer der har fået deres autorisation, betyder det ikke, at du går glip af foreningens spændende tilbud og arrangementer.

For os er det vigtigt, at du kommer i gang med at bruge din forening aktivt, gerne allerede i din studietid. Det kan du eksempelvis gøre når dine fremtidige kollegaer holder arrangementer rundt om i landet, når foreningen udbyder kurser der kan supplere det du lærer på skolen eller når du har brug for råd og vejledning omkring din første kontrakt.

Danske Fodterapeuter kommer ud til dig

To gange årligt (uge 6 og 36) holder vi én informationsdag for alle fodterapeutstuderende, hvor vi forbereder jer på livet efter skolen, og én gang om året får studerende på modul 2-3 også besøg af Regnskabsskolen, FTF-a og PKA, der henholdsvis vil oplyse om regnskaber, a-kasse forhold og pension.

Brug din foreningen

Allerede som studerende er du meget velkommen til at kontakte Danske Fodterapeuter med stort og småt. Det er ikke sikkert vi kan svare på alt, men vi vil forsøge at hjælpe dig bedst muligt.

Meld dig ind allerede i dag

Du er velkommen som studerende i Danske Fodterapeuter. Bliv medlem og få alle fordele.

Fordele for dig

Når du er medlem, kan du nyde godt af en lang række fordele. Nogle af dem kan du få brug for under hele din studietid, andre vil du først få brug for, når du nærmer dig afslutningen.

 • Medlemsbladet Fodterapeuten 6 gange årligt.
 • Adgang til medlemsinformation på fodterapeut.dk.
 • Nyhedsbreve.
 • Fordelagtige medlemsforsikringer og pensionsordning.
 • Rabat på en lang række varer og ydelser; f.eks. via Forbrugsforeningen.
 • Fagligt og socialt netværk og fællesskab i hele landet – også når du er ansat.
 • Hjælp til at søge om et ydernummer hos regionen.
 • Adgang til kontraktunivers.
 • Rådgivning i forbindelse med opstart af klinik.
 • Rådgivning i forbindelse med GDPR
 • Adgang til varekøb i vores webshop – inkl. diverse pr-materialer så som gavekort, poser og kuglepenne.
 • Som færdiguddannet vil du få adgang til endnu flere fordele.


Klik på billedet og hent vores brochure til studerende om medlemskab af Danske Fodterapeuter.

Sidebar
Sidebar