Gå Godt

Fodterapeuternes patientmagasin gå godt

Gå Godt er de statsautoriserede fodterapeuters patientmagasin, der tager kampen op med BilledBladet, Se & Hør, Femina og Populær Videnskab, der normalt ligger på bordet i de fleste venteværelser og byder patienterne velkommen i klinikken.

Vi tror på, at der er et behov for at sprede budskabet om vigtigheden at god fodsundhed og fodterapeuternes kvalifikationer. Gå Godt er altså ikke en ny udgave af Fodterapeuten og skal heller ikke betragtes som en konkurrent til Fodterapeuten.

Fodterapeuten vil altid være et medlemsblad med artikler af en anden faglig karakter end dem du vil møde i Gå Godt. På samme måde vil læseværdien af Fodterapeuten være ganske minimal for fodterapeuters patienter, på grund af det faglige indhold. Men derfor kan det godt ske at der vil være artikler om det samme emne i henholdsvis Fodterapeuten og Gå Godt, bare skrevet ud fra forskellige vinkler.

 

Værsgo’ – Tag bladet med hjem

Meningen med Gå Godt er, at patienterne blandt andet kan læse om kendte mennesker og deres fødder, få gode råd om fodtøj og fodterapi samt få et indblik i hvad statsautoriserede fodterapeuter ellers beskæftiger sig med. Alt sammen skrevet på en mere populær måde og uden alle de ”frække” faglige udtryk som vi normalt bruger i Fodterapeuten.

Gå Godt trykkes på et lækkert stykke papir, der giver læseren et indtryk af, at her er der tale om et kvalitetsmagasin, som man gene vil læse og tage med hjem. Og det er netop at få patienterne til at tage Gå Godt med hjem, som er et af målene med det nye patientblad.

Det er i alles interesse, at flere mennesker – som jo i parentes bemærket alle er potentielle kommende patienter – får kendskab til hvor vigtigt det er, at holde sine fødder sunde og i orden og samtidig får øjnene op for, at det er de statsautoriserede fodterapeuter og ikke fodplejerne, der skal varetage den danske befolknings fodsundhed.

Når patienterne sidder og venter i klinikken på, at det er deres tur til at blive behandlet, er det rart at der er noget at læse i. Ofte er der dog ikke tid til at nærlæse artiklerne og derfor bliver bladet kun kigget igennem. Vores ønske er derfor, at patienterne tager Gå Godt med hjem, hvor de i trygheden i deres egne stuer kan hygge sig og give sig tid til rigtig at læse magasinet og forlænge den forhåbentlig gode oplevelse fra behandlingen i klinikken til at omfatte den nærmeste familie og gode venner.

 

GÅ GODT NEDLÆGGES

Gå godt nr. 2 – 2021 er det sidste nummer af magasinet der udkommer.

Bestyrelsen i Danske Fodterapeuter har besluttet at nedlægge magasinet, og ønsker fremover at bruge energi og midler på en elektronisk løsning.

26. april 2021

Sidebar
Sidebar