Del din viden med en poster på Symposium i fodsundhed

Er du involveret i inspirerende projekter eller varetager særlige opgaver, der bidrager til udviklingen af fodterapifaget? Danske Fodterapeuter introducerer en ny mulighed for, at du kan dele din viden og erfaring på en poster på Symposium i Fodsundhed den 25. og 26. oktober 2024.  

Hvad er en poster?
En poster viser et projekt eller arbejde ved hjælp af en stor plakat, der bruges i videnskabelige sammenhænge. Postere bruges ofte på sundhedskonferencer og giver dig mulighed for at skabe direkte dialog med andre fodterapeuter, stille spørgsmål og dele din indsigt på en mere uformel måde. På mange måder minder en posterpræsentation om en slags fernisering, hvor der er sat tid af i programmet til at gå rundt og læse de forskellige plakater og stille spørgsmål om dem.   

Sådan deltager du med en poster: 

  • Send en kort beskrivelse af et igangværende eller afsluttet projekt eller en særlig arbejdsopgave, der bidrager til udviklingen af fodterapifaget, til info@fodterapeut.dk senest den 26. juni. 
  • Inden den 1. juli vil du modtage en tilbagemelding og information fra os. 
  • Hvis din poster bliver accepteret, vil den blive inkluderet i programmet, og deltagerne vil få information om dit projekt via konferenceappen. 
  • Lav en poster, der viser resultaterne eller formålet med projektet eller opgaven. 
  • Du skal være tilmeldt Symposium i Fodsundhed, for at du kan præsentere din poster. 

Har du spørgsmål?
Kontakt Team Fag og Forretning i Danske Fodterapeuter på telefonnummer 43205120. 

Sidebar
Sidebar